26 Şubat 2013 Salı

laf ol beri gel

tayyip Türk'ü de, Kürt'ü de, Laz'ı da severmiş.. Yaratandan ötürü yaratılanı severmiş.

Peki ya neden hayvanlar için ölüm yasası çıkartmaya çalışıyorsunuz?

Onları sizin Allah'ınız yaratmadı mı?

Onlar da yaratılan sınıfına girmiyor mu?


5 yorum:

  1. Nefret ediyorum bu tür insanlardan.Biz insanlar yokken bir kere hayvanlar vardı dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bir şey bizimkisi.Sevmediğim insanlara bile zarar verebilirim ama şu hayvanlara asla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum. bu konuda aşırı hassasım. doğadaki en tehlikeli hayvan insandır. yaşama dair herşeyi tüketen, yok eden, işgal edip sadece kendisinin yaşamasını hak sayan ve çevredekihayvan ya da bitki herşeyin hayatına saygısızca yaklaşan bir ırkız maalesef. hayvanların tüm yaşam alanlarını ellerinden alıp onları şehirlerin en ücra köşelerindeki ölüm kamplarına atıyorlar. hepsinden nefret ediyorum. bence insan ırkı artık dünya üzerinde olmamalı!

      Sil
  2. Evet bence de doğanın dengesini bozuyoruz.Bozmadan yaşayamıyor cahil insan ırkı. Biz fazlalığız bu dünya doğanın olmalıydı.Ama bir gün gelecek biz nasıl doğayı yok ediyorsak o da insan ırkını yok ederek intikamını alacaktır.Şimdi insanlar laylaylom yaşıyor ama doğanın gücünün farkında değiller.Biz her zarar verdiğimiz de mesela ağaçları kesmek gibi...aslında sonumuzu getiriyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim aldıklarımızı bizden misliyle alıyor geri ama görebilene işte..

      Sil